ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

Το σχολείο μας πήγε στις 3 Ιουνίου 2016 ημερήσια εκδρομή στο "Χωριό της ειρήνης" και τα παιδιά πέρασαν πολύ ωραία!


ΑΦΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Την Κυριακή 24 Απριλίου, αντιπροσωπεία του σχολείου μας παρακολούθησε την αφή της Ολυμπιακής φλόγας στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας!

ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ!

Με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με τίτλο "Διαφορετικότητα, ρατσισμός και ΑΜΕΑ" και με κεντρικό σύνθημα "Οχι στη Βία, Ναι στη Φιλία",  η ΣΤ΄τάξη του σχολείου μας συμμετείχε την Παρασκευή το βράδυ 3.06.2016 στις δράσεις τη Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης ΠΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου. Τα παιδιά συγκίνησαν με τα ευαίσθητα  μηνύματα που έστειλαν σε όλους μας σχετικά με την αποδοχή και την ένταξη των ατόμων με αναπηρία. Μπράβο παιδιά σε σας και στις δασκάλες σας που επιμελήθηκαν το πρόγραμμα, την κ. Βασιλειάδου Νικολέτα και την κ. Τοπουντζή Φωτεινή.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ


Την Κυριακή,στις 29 του Μάη,στο κινηματοθέατρο "Ολύμπιον",έγινε η βράβευση της Γ' τάξης για τη συμμετοχή της στους Μαθητικούς Αγώνες "Ακτίς Ονείρου 2016".                                        Μπράβο,παιδιά!!!

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου κατά την επόμενη σχολική χρονιά  σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδειας πατήστε  εδώ  και  εδώ

ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2016

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Σχολείο και Πολιτισμός 2016" το σχολείο μας συμμετείχε με το πολιτιστικό πρόγραμμα της Ε΄τάξης. "η Θάλασσα στη Λογοτεχνία". Μπράβο παιδιά για την όμορφη και ποιοτική παρουσία σας!