ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας ενημέρωσε τους μαθητές μας για τους κινδύνους και τη σωστή χρήση του διαδικτύου.

ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας οργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης" με κεντρική ομιλήτρια τη βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης και συντονίστρια της εκστρατείας "ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΑ" κ. Έλενα Ράπτη.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 8Οου και του 26ου Δημοτικού Σχολείου πραγματοποίησαν τριήμερη εκδρομή στην Αθήνα και επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Οι μαθητές της Δ΄ τάξης γιόρτασαν την Παγκόσμια Μέρα Παιδικού Βιβλίου την Τρίτη 2 Απριλίου. Στο μάθημα των Αγγλικών διαβάσαμε το βιβλίο "The Tin Soldier" του Hans Christian Andersen και μιλήσαμε για τη διαφορετικότητα και για το τι μας δίνουν τα βιβλία. Τα αποτυπώσαμε σε μια αφίσα και αποφασίσαμε ότι: "A child who reads is an adult who thinks".




ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης στο πλαίσιο του προγράμματος "Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι", με αφορμή το κεφάλαιο 5 του σχολικού βιβλίου των Αγγλικών, πραγματοποίησαν μια δράση στο μάθημα των Αγγλικών κατά την οποία δημιούργησαν μια αφίσα-κολάζ γύρω από το τραγούδι του μαθήματος "A bright world". Αποφασίσαμε το σύνθημα της χρονιάς για την τάξη μας "Respect my likes-Respect my rights".



 

Blogger news

Blogroll

Blog Archive