ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

 Οι μαθητές/τριες της Δ΄ και Ε΄ τάξης επισκέφτηκαν τον χώρο Robotixlab, έμαθαν για τη ρομποτική, έπαιξαν, κατακεύασαν ρομπότ και τα προγραμμάτισαν να κάνουν διάφορες κινήσεις.

























ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

 Στα πλαίσια του προγράμματος "Όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί" πραγματοποιήθηκαν δράσεις σε όλα τα τμήματα της σχολικής μονάδας στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία από τον Covid19. Όλοι μαζί, μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί, με τη βοήθεια των ψυχολόγων, μάθαμε, διασκεδάσαμε, συνεργαστήκαμε, με εμπιστοσύνη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, εκδηλώσαμε τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας και βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι για τον καλύτερο αυριανό εαυτό μας, αφού είμαστε όλοι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ και για αυτό ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ!


















ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

 Δύο μαθήτριες του Επαγγελματικού Λυκείου Aristide Briand της πόλης Orange της Γαλλίας, που ανήκει στην Ακαδημία της Aix-Marseille, ειδικότητας Βοηθοί Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, επισκέφτηκαν το σχολείο μας, παρακολούθησαν την εκπαιδευτική διαδικασία και πραγματοποίησαν δραστηριότητες μέσα στην Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη, με την επίβλεψη και την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού της Γαλλικής Γλώσσας κας Μάρθας Καλδή. Οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με γαλλόφωνους, να επικοινωνήσουν μαζί τους, αλλά και να εκφραστούν στη γαλλική γλώσσα εμπλουτίζοντας το λεξιλόγιό τους.  




 

Blogger news

Blogroll

Blog Archive